We zijn er weer!!!

Het leed is grotendeels geleden. Hiernaast staat een nieuwe mogelijkheid om de Vocaliezen te beluisteren. Alle 33 afleveringen. U kunt alleen nog niet makkelijk downloaden, maar daar wordt aan gewerkt. Mijn echtgenoot en zijn zoon waren van onschatbare waarde in dit proces en een trouwe luisteraar had een ons ontbrekende aflevering nog, dus schoot ook te hulp. Ik leefde een week lang tussen hoop en vrees. Vocalies is wel niet de meest spraakmakende website op het gebied van klassieke mzuiek, maar de vreugde van het schrijven van stukkies en het maken van afleveringen had ik niet graag willen missen. Al met al liggen we gewoon op schema en komt aanstaande zaterdag ‘gewoon’ aflevering 34 erop. Alleen een paar mensen in mijn directe omgeving en ikzelf weten wat dat gekost heeft. Dank je wel, maten van me, die me geholpen hebben.
Lang leve Vocalies!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *