Sommige mensen kunnen ook alles…

Min of meer op verzoek van echtgenoot wordt het weer een ‘double bill’ vandaag. Ik leg het uit: als we ‘s avonds redelijk laat niet meer aan een nieuwe serie willen beginnen zappen we – soms een beetje lusteloos en al slaperig – langs de opnamen die we lang geleden hebben gemaakt en niet willen weggooien. Zo ook gisteren: ‘Belgravia’ was af en aan ‘Homeland’ wilden we nog niet beginnen. Er was een opname van het geweldige ouwe-muziek-is-niet-dood-gezelschap L’Arpeggiata vanuit de Salle Gaveau in Parijs. Daar zongen ze allemaal de sterren van de hemel, maar ons viel dit keer een jonge alt (let wel: een man) op.
“Bwah,” zei ik, “wan klein mènneke…” (als ik moe ben let ik niet heel erg op mijn Nederlands). “En die stem… apart…”. We veerden even op en zochten hem op de IPhone op.
Het ging om Vincenzo Capezutto, een alt… en danser.
Nu, een nacht lekker geslapen verder zoek ik hem weer op en val zowat van mijn stoel. Sommige mensen kunnen ook alles…

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *