Loch Lomond

Een van onze meest favoriete programma is ‘Springwatch’ op BBC2. Ook dit jaar van ongehoorde kwaliteit. Aan te bevelen! Live-camera’s op vogelnesten en bever- en dassenburchten. Geweldige, prettig gestoorde presentatoren, waanzinnige beelden van de lente in Groot BrittanniĆ«, die zich daar net zo min iets van de corona-crisis aantrekt als ze hier doet. De gast-presentator van gisteren stond aan enig ‘Lake’ (geen Loch, want dat schijnt iets anders te zijn dan een Lake, iets met verbinding met de open zee of zo) en citeerde een zinnetje uit de song ‘Loch Lomond’. Pats: ik had mijn Lieke van de dag voor vandaag. Mooie song, beetje weemoedig, wat zeg ik: erg weemoedig, en dan is het meestal mooie muziek.
Hier in de uitvoering van Bryn Terfel. Zonder beeld, maar laat u meevoeren!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *