Dit is leuk

Soms krijg je midden in de week een tip, waardoor je toch echt een extra stukkie moet schrijven. Kijk naar het filmpje en lach. En kijk een tweede keer en kijk dan maar es goed, want wat deze mevrouw presteert is niet niks, is niet zomaar een lachertje… Zie hoe ze haar techniek in al dat verbale geweld keihard overeind houdt. Niet één keer gaan haar schouders mee in haar ademhaling, haar dictie blijft voorin, haar motor raakt nergens overstuurd. Met hoogte heeft ze ook al geen moeite, kortom, dit is een ZANGERES!
En ze durft zichzelf te zijn en te blijven en het zal haar een worst wezen of haar armen mee-zwaai-armen zijn of niet. En dit kunstje kan ze geheid meerdere keren achter elkaar. Kijk maar uit als u dit thuis gaat proberen na te doen, dikke kans dat u de rest van de week geen pap meer kunt zeggen of zingen…
Pet af en een diepe buiging.

Met dank aan Martin Reuser, die mij tipte!

Tot gauw!

Uw Vocalies

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *